Om mig

Mitt namn är Chime Arkhang och jag är medicinsk fotterapeut, utbildad vid Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Jag är även undersköterska med många års erfarenhet. Varje behandling utförs med maximal professionalitet och noggrannhet.

Mina kunskaper och erfarenheter inom yrket står förfogande för alla, oavsett ålder. Alla är välkomna. Mitt mål är att lösa dina fotproblem på ett effektivt och behagligt sätt.

Jag har behandlingsskadeförsäkring och F-skattsedel enligt gällande lag.

Jag är ansluten till Wellnet och tar emot FriskvårdsChecken.

Sveriges fotterapeuter

Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter som är en av 27 medlemmar i det internationella förbundet för fotterapeuter, Fédération Internationale des Podologues, FIP.

Sveriges Fotterapeuter är en fri och obunden yrkesorganisation för professionella fotterapeuter. Terapeuterna utför sin verksamhet i privata mottagningar/kliniker och en del gör det som anställda inom landsting och kommun. Alla medlemmar har genomgått en godkänd utbildning för fotterapeuter och fått auktorisation för yrkesutövningen. Samtliga har därtill en behandlingsskadeförsäkring för patienternas trygghet. Försäkringen skyddar patienten och terapeuten. Sveriges Fotterapeuter finns representerade över hela landet och hjälper gärna till med frågor, tips, råd och behandling av fötter.