Behandlingar

 

Vill du ha en omvårdande behandling eller har något/några problem med dina fötter rekommenderar jag att du väljer en medicinsk fotvårdsbehandling. Du får då hjälp med t.ex. förhårdnader, hälsprickor, liktornar, vårtor och du lämnar mig med mjuka, sköna fötter. På min mottagning behandlar jag både privata patienter och patienter som har remiss på fotsjukvård från läkare eller distriktssjuksköterska.

 

Medicinsk fotvårdsbehandling 560kr/60min

I priset ingår fotbad, klippning av naglar, borttagning av förhårdnader, liktorn, vårtor mm. Dessutom filar jag dina fötterna och smörjer in dem med lämplig kräm. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

Enbart vårtbehandling 350kr

 

Behandling och borttagning av upp till fem vårtor.

Hälsprickor 350kr

Behandling av hälsprickor.

Fot och underbensmassage 350kr/30min

En skön massage som har en god verkan på foten. Den ökar blod- och Iymfcirkulationen, tar bort spänningar och trötthet i foten, verkar smärtlindrande och har även en lugnande verkan på hela människan.

Fotspa Delux 950kr /120min

Under två timmar kommer du att få en härlig behandling. Du och dina fötter kommer att få en underbar känsla. Delux Fotspa börjar med en medicinsk fotvårdsbehandling. Därefter kommer du att få ett fotbad med rosentvål. Vi försätter med peeling som kommer att strama upp och stärka huden, den här delen av behandlingen ökar cirkulationen och motverkar uppkomsten av celluliter. Nästa steg blir inpackning av fötterna med lera med syfte att göra fötterna lena och mjuka. Behandlingen avslutas med avslappnande fot- och underbenmassage. Under tiden behandlar vi också dina händer med inpackning och ett paraffinbad.