Behandlingar

 

Vill du ha en omvårdande behandling eller har något/några problem med dina fötter rekommenderar jag att du väljer en medicinsk fotvårdsbehandling. Du får då hjälp med t.ex. förhårdnader, hälsprickor, liktornar, vårtor och du lämnar mig med mjuka, sköna fötter.


Medicinsk fotvård

720kr/60min

I priset ingår fotbad, klippning av naglar, borttagning av förhårdnader, liktorn, vårtor mm. Dessutom filar jag dina fötterna och smörjer in dem med lämplig kräm. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.


Enbart vårtbehandling

480kr

Behandling och borttagning av upp till fem vårtor.


Hälsprickor

480kr

Behandling av hälsprickor.


Fot och underbensmassage

480kr/30min

En skön massage som har en god verkan på foten. Den ökar blod- och Iymfcirkulationen, tar bort spänningar och trötthet i foten, verkar smärtlindrande och har även en lugnande verkan på hela människan.


Fotspa Deluxe

1600kr /120min

Under två timmar kommer du att få en härlig behandling. Du och dina fötter kommer att få en underbar känsla. Delux Fotspa börjar med en medicinsk fotvårdsbehandling. Därefter kommer du att få ett fotbad med rosentvål. Vi försätter med peeling som kommer att strama upp och stärka huden, den här delen av behandlingen ökar cirkulationen och motverkar uppkomsten av celluliter. Nästa steg blir inpackning av fötterna med lera med syfte att göra fötterna lena och mjuka. Behandlingen avslutas med avslappnande fot- och underbenmassage. Under tiden behandlar vi också dina händer med inpackning och ett paraffinbad.


Friskvård för dina fötter (gäller alla med Friskvårdsbidrag)

815kr/60min

Jag tar även emot Actiway och Friskvårdskuponger.

Fotvård som du kan ta ut på ditt friskvårdsbidrag från din arbetsplats.

Fotvård som friskvård innebär att du får tips och råd om vad just dina fötter behöver för att orka bära upp hela kroppen en hel dag.

Behandlingen inleds med ett skönt fotbad, klippning och slipning av naglarna. Eventuella förhårdnader avlägsnas.
Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

Detta är främst i förebyggande syfte och rekommenderas inom friskvård.

Behandling är momsbelagd.